Házilag olyan könnyen elkészíthető, mintha a sodróval készítenéd a cigit minden nap. Mivel úgyis divat manapság a keleti konyha, talán még a Hal a tortánban is volt már ilyen, de biztos nem volt nekik szusitekerőjük, ami a sznobok és a gourmandok életét megkönnyítette volna. (bár egy igazi gourmand nem így készítené).A tradicionális szusi kézzel készítik, speciális szertartásokkal, mozdulatokkal, de ez ne zavarjon meg senkit, hiszen a postmodernizáció korában, már az ipari termelés sem lenne elítélendő, de így a kézműves-manufaktúra egy apró lehellete mégis megmarad az ételkészítés közben is. Betöltöd, csavarod, algásítod és máris kész a running sushi, amitől remélhetőleg te nem fogsz rohanni a budi felé. Csakis kiváló, ellenőrzött alapanyagot használj, Dunából fogott halllal pedig ne próbálkozz!

A bejegyzés trackback címe:

https://zoldsegreceptek.blog.hu/api/trackback/id/tr952467264

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása